добре дошли в сайта на село Драгомирово

престоящи събития

На 23 март в село Драгомирово по традиция ще се отбележи Тодоровден.От 10 часа на стадиона ще се проведат надбягвания с коне.
актуално
Тържествено беше отбелязан Националният празник 3 март в с.Драгомирово. В центъра на селото пред паметника на ген.Драгомиров    бе изнесена  празнична програма по случай 135-годишнината от Освобождението на България.
актуално
Да почетат святата  дата на тържеството на  площада се стекоха много жители и гости  на селото.Празнично приветствие произнесе кметът на с.Драгомирово: “Този ден е вълнуващ израз на нашата признателност към саможертвата на хилядите храбри руски войни, на бойците от всички народности, отдали живота си за свободата на България. Нашето село носи името на ген. Драгомиров, командира на 14 та пехотна дивизия, първа преминала Дунава при Свищов.Прекланяме се пред подвига и на българските опълченци, вписали гордо имената си в бойните подвизи.”, каза в словото си Марин Крачунов.
актуално
Тържествена програма с патриотични  песни и рецитал на стихове изнесе групата за народни песни  към Клуб на пенсионера „Васил Левски” в селото.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg